2024. május 3. - Tímea, Irma

Merész hobbit talált magának a műsorvezető

Az extrém sportokat kedvelő műsorvezető új, és merész hobbit talált magának. Úgy gondolta eljött az ideje annak, hogy a sziklaugrást kicsit tovább fejlessze és legalább a landolást biztonságosabbá tegye. Attila a nagy mutatványhoz profi segítséget is kapo
2008. május 26. hétfő 10:44 - Hírextra
Attila annyira várta már, hogy ugorhasson, hogy először rossz toronyra mászott fel, ezzel olyan nagy probléma nem is lett volna, csak éppen a medencében nem volt víz.

- Én imádom a tengerpartot és a sziklát, akkor mindig azt érzem, hogy le kell ugranom, ebből voltak már problémáim és akkor jött az ötlet, hogy elhatároztam, hogy én ezt egy profitól szeretném megtanulni, így jött a képbe Hajnal Andris, azt hiszem, most már mondhatom, hogy cimborám. Úgy voltam vele, hogy a legjobbtól kell tanulni.

Attila szereti a kihívásokat így a harmadik edzés után már tíz méterről ugrott le. Még a profinak is nagy meglepetést okozott a műsorvezető, ugyanis hivatalosan egy ugrást évekig kell gyakorolni ahhoz, hogy a vízbe csapódás érkezés ne okozzon nagy fájdalmat itt-ott.

Attila egyelőre nagyon elszánt és úgy érzi, semmilyen esés nem veheti el a kedvét új hobbijától.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását