2024. április 20. - Tivadar

Orbán nem érti a hatalom szeretete és a szeretet hatalma közötti különbséget

Az MSZP szerint van aki összekeveri a hatalom szeretetét a szeretet hatalmával - mondta a párt szóvivője, Nyakó István hétfőn az MTI-nek Orbán Viktornak a Magyar Nemzet karácsonyi számában megjelent interjújára reagálva.
2007. december 24. hétfő 16:24 - Hírextra

"Sajnos van aki összekeveri ezen a napon a hatalom szeretetét a szeretet hatalmával. A Magyar Szocialista Párt Orbán Viktornak is kellemes karácsonyi ünnepeket kíván" - mondta Nyakó István.
Orbán Viktor az interjúban kifejtette, a kormány csak tünet, a baj az MSZP, ezért a Fidesznek arra kell törekednie, hogy a magyar közvélemény a szocialista pártot "arra a helyre juttassa, ahová való": a tartós bizalomvesztés állapotába.

A Fidesz elnöke megismételte korábbi álláspontját, miszerint Magyarországnak előrehozott választásokra van szüksége. Hangoztatta: az alkotmányos rendet mindenkor tiszteletben tartják, de képesek és készek arra, hogy a társadalom összérdekeit védelmező ellenállását és önszerveződését bátorítsák.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását