2024. március 28. - Gedeon, Johanna

A Juventusnál folytatná

El tudja magát képzelni a Juventus labdarúgójaként Rafael van der Vaart, a Hamburg futballistája.
2007. december 22. szombat 18:46 - Hírextra

A holland támadó középpályás a Bild című lapnak úgy nyilatkozott, értesült róla, hogy az olasz klub érdeklődik iránta, hajlik is arra, hogy Torinóban légióskodjon, de még nem alakult ki határozott álláspontja arról, miként folytatná pályafutását.

Német klubjának vezetősége a közelmúltban kétéves szerződéshosszabbítást ajánlott neki. Jelenlegi kontraktusa 2010-ben járna le, ha belemenne a módosításba lényegesen többet keresne, mint most. A fizetésnövekedéssel mindenképpen jól járna, ugyanakkor szeretne a Bundesligánál nagyobb presztízsű bajnokságban játszani. A nyáron már vitte volna a Valencia, de a spanyol egyesület 22 millió eurós ajánlatát a Hamburg nem fogadta el. Kérdés, hogy ezek után miként kerülhetne a Juventushoz, az olasz klub ugyanis - a Bild értesülése szerint - 17 millió eurót lenne hajlandó fizetni érte. Az ajánlat öt évre szólna.

A megállapodást elősegítheti, hogy a 24 éves van der Vaart szerződésében van egy olyan záradék, melynek értelmében 2009-ben 1,5 millió euróért elhagyhatja a Hamburgot, vagyis ha komoly pénzt akarnak érte, előbb kell túladni rajta.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását