2024. április 28. - Valéria

A miniszterelnök ajándékozott

A Hűvösvölgyi Gyermekotthon lakóinak adott át ajándékokat Gyurcsány Ferenc pénteken az Országház Nándorfehérvári termében. Idén képeslapok helyett elektronikus levélben küldte el karácsonyi üdvözletét a miniszterelnök, az így megspórolt pénzből, 400 ezer
2007. december 21. péntek 16:15 - Hírextra
A gyermekotthon 13 különböző méretű kerékpárt, 4 szánkót és 7 DVD-lejátszót kapott, amelyet Gyurcsány Ferenc adott át az otthonból érkező 22 gyermeknek. A 4 és 19 év közötti fiatalok örömmel vették át az ajándékokat, a kisebbek a kerékpárokat rögtön kipróbálták. A kormányfő szívélyesen beszélgetett a gyermekekkel, majd együtt fogyasztottak el egy csésze kakaót és süteményt a Nándorfehérvári teremben.

Ezután a miniszterelnök a fiatalokkal együtt lement a Kossuth térre, ahol Dobrev Klára, a miniszterelnök felesége is csatlakozott hozzájuk. Megnézték az Ország Karácsonyfáját. Gyurcsány Ferenc elmesélte, hogy a 13 méter magas lucfenyő Szovátáról, Erdélyből érkezett. Utána a Betlehemes házba sétáltak át, ahol regösök és angyalok fogadták a vendégeket és elmesélték a betlehemi történetet.

A Hűvösvölgyi Gyermekotthonban 72 gyermek él, 4 és 24 év közöttiek, családias körülmények között.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását