2024. május 2. - Zsigmond

Megjelent az informatika-fejlesztési pályázat

Megjelent a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program (TIOP) keretében a pedagógiai, módszertani reformot támogató informatikai infrastruktúra fejlesztésére kiírt pályázat - jelentették be a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) tájékoztatóján kedden Budap
2007. december 18. kedd 16:15 - Hírextra

Összesen 24,2 milliárd forintos keret áll rendelkezésre a közoktatási intézmények informatikai fejlesztésére 2007-2008-ban.

A közoktatási intézmények fenntartói 2008. február 1. és március 31. között adhatják be a jelentkezésüket a januárban kiírandó közbeszerzési pályázaton beszerzendő eszközökre.

A közoktatási intézmények informatikai infrastruktúrájának fejlesztésére 2007 és 2013 között 43 milliárd forint áll rendelkezésre, ebből 3 milliárdot tesz ki a Közép-Magyarországi Regionális Operatív Programban (KMOP) erre a célra elkülönített keret. A TIOP-ban szereplő, hét évre szóló 40 milliárd forint keretből 24,2 milliárd forint felhasználására jelent meg kedden a pedagógiai, módszertani reformot támogató informatikai infrastruktúra fejlesztésére kiírt pályázat. A KMOP-ban a pedagógiai, módszertani reformot támogató informatikai infrastruktúra fejlesztésére 2009-ben írják ki a 3 milliárd forint keretre.

A tájékoztatón elhangzott, hogy a Regionális Operatív Programokban (ROP) a közoktatási intézmények fizikai infrastruktúrájának fejlesztésére - iskola felújításra, bővítésre - 52 milliárd forint keretre jelent meg korábban pályázat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását