2024. április 19. - Emma

Járnak a vonatok

A kedd hajnali üzemkezdettől az elővárosi vonatokat menetrend szerint közlekednek, a távolsági és az InterCity vonatoknál kisebb késések még előfordulhatnak a délelőtt folyamán - közölte a MÁV sajtófőnöke.
2007. december 18. kedd 09:37 - Hírextra
Kavalecz Imre tájékoztatása szerint a vasúttársaság hétfőn este tízkor megkapta az értesítést a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetétől, hogy a sztrájkfelhívást hivatalosan visszavonták, a munkabeszüntetést nem folytatják. Ezt követően a szakemberek egész éjjel azon dolgoztak, hogy a kedd hajnali üzemkezdetre visszaálljon a menetrend szerinti közlekedés - tette hozzá.

A sajtófőnök tudatta, hogy a nemzetközi vonatok közül a sztrájk idején több vonat nem érkezett meg, így a nemzetközi vonatközlekedés helyreállítása hosszabb időt vesz igénybe. A tehervonatok is folyamatosan állnak vissza menetrendjükbe. Az utasok tájékoztatására elmondta, hogy a MÁV-START a sztrájk idején fel nem használt előváltott menetjegyeket meghatározott feltételek mellett visszaváltja.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását