2021. július 26. - Anna, Anikó

Csak egy jelölt van

Egyetlen jelöltre szavazhatnak a Magyar Rektori Konferencia szerdai elnökválasztásán a plenáris ülés tagjai. Molnár Károlynak, a testület eddigi vezetőjének mandátuma június elsején megszűnt, mert májusban a kormányfő a tudománypolitikáért és kutatás-fejl
2008. június 24. kedd 06:44 - Hírextra
Egyedüli jelöltként Rudas Imrét, a Budapesti Műszaki Főiskola rektorát jelöli szerdán a Magyar Rektori Konferencia főiskolai tagozata új elnöknek.

A lap ismertetése szerint a testület tagjai a pártpolitika nyílt megjelenése miatt aggódnak, és a konferencia hitelességét féltik. Molnár Károly a kormány fizetett politikai hirdetéseiben kampányolt a tandíj mellett, és Rudas Imre is nyíltan támogatta a kabinet elképzelését. Az új elnökjelölttől támogatói a Molnár Károly által kijelölt út folytatását várják: az alternatív tandíj bevezetésének elkészítését és a megszorítások ellenére is az oktatáspolitika iránti lojalitást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását