2024. április 29. - Péter

Schumi gyorshajtott

Vizsgálatot indított a német rendőrség Michael Schumacher, hétszeres Forma-1-es világbajnok ügyében, aki a múlt héten, hogy késését behozza, átvette egy taxistól a kormányt és teljes gázzal hajtott vissza a bajor Coburg város repülőterére. A rendőrség mos
2007. december 15. szombat 17:10 - Hírextra
Schumacher repülőn utazott a múlt hétvégén a németországi Coburgba, majd egy 30 kilométerrel távolabb lévő kisvárosba vitette magát taxival, ahol egy új kedvencet, egy ausztrál juhászkutyát vásárolt. Az idő azonban elszaladt, ezért amikor hazafelé indultak volna családjával, megkérte a taxisofőrt, hagyja, hogy ő vezessen vissza a reptérre. Tuncer Yilmaz sofőr meglepődött a kérésen, de átadta a kormányt Schumachernek. Később elmondta: hihetetlen volt Schumachert vezetni látni, aki teljes gázzal hajtott visszafelé. Schumacher egyébként nem volt hálátlan, a hatvan eurós viteldíj mellett 100 eurót adott borravalóként.

A rendőrség viszont már nem volt ilyen hálás, nemrég kihallgatták Yilmazt, aki szerintük törvényt sértett azzal, hogy átadta a kormányt. Willi Weber, Schmuacher menedzsere szerint nevetséges, ha megbüntetik Yilmazt. A sofőr ugyanis csak segíteni akart a német pilótának és szeretné, ha az összes taxis ilyen megértő lenne.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását