2024. május 19. - Ivó, Milán

Nyugdíjastévé indul

Kifejezetten az 55 évnél idősebb korosztály figyelmére pályázik egy televíziós csatorna az Egyesült Államokban. A Retirement Living TV (RLTV - Nyugdíjas Élet TV) egy éve indult.
2007. december 7. péntek 13:10 - Hírextra

Egészségügyi, pénzügyi, politikai és szórakoztató műsorokat egyaránt kínál, saját adatai szerint 29 millió háztartásban fogható és az interneten is nézhető az adásuk.

Az ötletgazdák az 1946 és 1964 közötti demográfiai hullám idején születettek létszámára, és arra a tetemes vásárlóerőre építik vállalkozásukat, amelyet a lakosságnak ez a része az Egyesült Államokban képvisel. A világ összes országa közül itt élnek a harmadik legnagyobb létszámban - csaknem negyvenmillióan - a 65 év felettiek, és a szabad vásárlóerő felét az ötven év felettiek jelentik az országban.

"Jelenleg a spanyolajkúak mellett az 50 év felettiek képezik az egyetlen jelentősen növekvő létszámú demográfiai csoportot az Egyesült Államokban. Nagyon rövidlátónak kell ahhoz lenni, hogy ne figyeljünk fel ezekre a piacokra" - mutat rá a csatorna elnöke, Charles Hirschhorn.

"A szponzorok fogékonyak voltak az ötletre - mondja Hirschhorn - , és nem csak a gyógyszeripari vállalatok és pénzügyi vállalkozások, akikre számítottunk. Az autóipar és más fogyasztási cikkek gyártói is felfedezik az RLTV-t"

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását