2024. április 26. - Ervin

Piros lámpa a híd közepén

A jövő télen kezdődő felújítással enyhébb ívet kap középen a Margit híd, a szigetre vezető gyalogos- aluljáró helyett pedig lámpás kereszteződés lesz - írja a Népszabadság. A várhatóan másfél évig tartó, és 12 milliárd forintba kerülő felújítás tervei nem
2007. december 15. szombat 12:40 - Hírextra
Az autósok 2010 nyaráig kénytelenek lesznek más utat keresni a dunai átkeléshez. Az eredeti tervek szerint korlátozásokkal ugyan, de járható lett volna a Margit híd, végül azonban csak a tömegközlekedési, a megkülönböztetett jelzésű járművek és a taxik mehetnek át rajta. A munkálatokhoz gyakorlatilag hosszában kettévágják a hidat, így egy időben fél pályán történhet a felújítás, a másikon pedig mehet a forgalom. A villamosok úgynevezett repülővágányon haladnak. Ez egymilliárd forinttal drágítja a beruházást, de az autóbuszos pótlás is 600 millióba kerülne, ráadásul sok kényelmetlenséget okozna az utasoknak - írja a lap.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását