2024. április 29. - Péter

Két autó ég egy Kőbányai mélygarázsban

Két személyautó ég a fővárosban egy X. kerületi négyemeletes épület pincegarázsában, emberek nincsenek veszélyben - közölte a tűzoltóság az MTI-vel szombaton késő este.
2007. december 15. szombat 22:31 - Hírextra
A tűzoltók 3-as riasztási fokozatban vonultak a helyszínre, a kőbányai Ónodi utcába, tüzet körülhatárolták - mondta el az MTI-nek Szabó Zoltán alezredes, a Fővárosi Tűzoltóság ügyeletes tisztje.

Az alezredes sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a távirati iroda értesülését, miszerint a garázsból több robbanás is hallatszott. Mint mondta, az égő gumik szétdurranása is kelthet olyan hanghatást, amely robbanásra hasonlít.

A füst bejutott a lépcsőházba is; a tűzoltók speciális füstelvezető csővel szívják ki a füstöt a garázsból és a lakóépületből - jelentette az MTI egyik munkatársa a helyszínről.

A lakókat elővigyázatosságból a szemközti épületbe irányították át, közülük senki sem szenvedett sérülést. A rendőrség is nagy erőkkel vonult ki a helyszínre, az utcát lezárták.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását