2024. március 29. - Auguszta

Egri csillag kerestetik

Arra kérik a város lakóit, hogy szavazataikkal segítsék megtalálni azokat a szervezeteket vagy személyeket, amelyek, illetve akik méltóak az Eger Csillagai cím elnyerésére - közölte Koczka József, a civil szervezet képviselője csütörtökön.
2010. szeptember 2. csütörtök 14:09 - HírExtra
A díjátadó gála november 28-án, az egri Uránia moziban lesz. Az illetékes tájékoztatása szerint az idén az Egri Városi Sportiskola, az Egri Borbarát Hölgyek, a Bródy Sándor Könyvtár, az Ezüstidő Szabadidő Egyesület, az Agriafilm Kft. és a Szederinda Néptánccsoport szerepelnek a jelölt szervezetek között.

A magánszemélyek között Király Sándor tanárra, Gledura Benjámin ifjú sakkozóra, Lőrincz György borászra, Renn Oszkárra, az egylet tagjára, az Egri séták egrieknek elnevezésű honismereti program szervezőjére és Mákos Attila gyerekszínészre voksolhatnak a szavazók.

A korábbi években az Eszterházy Károly Főiskola, a Vitézlő Oskola, Kopcsik Lajos mester cukrász, Szabó Attila népzenész, a Kerekes Band világzenei együttes, az Egri Vár, az Egri Vízilabda Klub, a Biosziget Rehabilitációs Központ Lakóotthona, Pohl Anett úszásoktató és Herczeg Flóra előadóművész nyerte el az Eger Csillaga megtisztelő címet.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását