2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Kihallgatták a frusztrált postásnőt

Kihallgatták a veszprémi kapitányságon azt az alsóörsi postásnőt, aki november végén többszázezer forinttal tűnt el és december 13-án akadtak nyomára a rendőrök - mondta péntek délelőtti sajtótájékoztatóján a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi i
2007. december 14. péntek 12:57 - Hírextra
A nő eddig a kihallgatás során elmondta: édesanyja tavasszal meghalt, ekkor kezdett el alkoholizálni, majd később elhatározta, hogy elhagyja családját. Eddigi vallomása szerint november 27-én ittasan döntött, hogy elhagyja férjét. Biciklivel elindult Alsóörsről Balatonalmádi felé. Almádiban buszra szállt, Veszprémbe ment, majd onnan Győrbe, Győrből pedig Bécsbe távozott, ahol 520 ezer forintot váltott be euróra. Bécsben 3 napig egy panzióban lakott, majd egy kisebb településre ment, ezt követően tért vissza Sopronba.

December 13-án 17 óra 21 perckor hívta fel a kézbesítő a Balatonfüreden élő lányát, azt mondta neki, hogy Sopronba van, haza akar menni és, hogy rosszul érzi magát, majd letette a telefont. A rendőrség kiderítette, hogy Sopronban egy nyilvános fülkéből intézte a hívást, a veszprémi rendőrök felvették a kapcsolatot a soproni kollégákkal, akik megtudták, hogy a nő egy közeli étteremben érdeklődött szállás iránt, az étteremben megadták a panzió nevét, ahol szállást foglalt és este 6 óra után elfogták. A kutatás során a rendőrök különböző ajándéktárgyakat találtak, amiket a nő valószínűleg szeretteinek vásárolt karácsonyra - mondta Horváth Imre.

A postásnőt a rendőrség először eltűnt személyként kereste, de miután kiderült, hogy két alkalommal több, mint 100 ezer forintot nem kézbesített ki, felmerült a gyanú, hogy sikkasztott. Ekkor adták ki az elfogató parancsot sikkasztás bűncselekménye miatt.
Forrás: fh
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását