2024. április 20. - Tivadar

Vonják vissza az engedélyt!

Az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) arra a kér a rendőrséget, hogy vonja vissza a péntekre meghirdetett Kerepesen tartandó felvonulásra kiadott engedélyt a Magyar Gárda rendezőként való szerepeltetése miatt - közölte Ifj. Bogdán János, az OCÖ szóvivője
2007. december 13. csütörtök 07:40 - Hírextra

Az OCÖ vezetése szerdán a Pest megyei Kerepesen tartott sajtótájékoztató után kétórás egyeztető tárgyalást folytatott Kerepes polgármesterével, Franka Tiborral, a helyi cigány önkormányzat vezetésével és a pénteki demonstrációt szervező magánszeméllyel - mondta el Ifj. Bogdán János.
Közölte: a tárgyaláson kiderült, hogy a polgármester, a kerepesi civil szervezetek és a lakók visszautasítják a Magyar Gárda péntekre tervezett megjelenését.

Ifj. Bogdán János elmondta, kérték a magánszemélyt, hogy ne tartsák meg a rendezvényt, de erre nem volt hajlandó, ezért kérik a rendőrséget, hogy vonja vissza a felvonulásra kiadott engedélyt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását