2024. május 4. - Mónika, Flórián

Házakat rongált a vihar

Tizenhárom lakóépületet rongált meg a péntek reggeli vihar Tiszalökön, kiköltöztetni senkit sem kellett a házakból - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.
2010. augusztus 13. péntek 19:18 - HírExtra
A zivatart kísérő szél ereje fákat csavart ki a földből, ezeket a tűzoltóknak kellett eltávolítaniuk. Egy lakóépület tűzfala kidőlt, egy lakóház kéményébe villám csapott, de tűz nem keletkezett - mondta Szalai Erika tűzoltó százados.

Tájékoztatása szerint a helyi önkormányzat összesen 13 lakóépület kisebb-nagyobb mértékű rongálódását regisztrálta Tiszalök Újtelepi részén. A károk főként a tetőszerkezetekben keletkeztek.
Szalai Erika elmondta, hogy a további lakossági károk megelőzése érdekében az önkormányzat fólia és tetőléc vásárlásával segíti a bajba jutott családokat.

A szóvivő hozzátette: rendkívüli lakosságvédelmi intézkedés, vagyis családok kiköltöztetése egyelőre nem vált indokolttá.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását