2024. április 19. - Emma

Új cuccokat kap az MTV

Megjelent az Európai Unió Hivatalos Lapjában a Magyar Televízió (MTV) új gyártóbázisának technikai eszközeire kiírt közbeszerzési hirdetmény - tájékoztatta csütörtökön a közszolgálati médium közleményben az MTI-t.
2007. december 13. csütörtök 13:54 - Hírextra

A beszerzés "lehetővé teszi a köztelevízió számára, hogy 2010-től óbudai bérelt gyártóbázisán már a digitális kor kihívásainak megfelelő, piacvezető technikával dolgozhasson" - olvasható a dokumentumban.

A tájékoztatás szerint a kétszakaszos, versenypárbeszédes tenderre 2008. január 14-én délelőtt 10 óráig adhatják le a jelentkezéseket az érdeklődők.

November 21-én hagyta jóvá a Magyar Televízió új, óbudai gyártóbázisának eszközbeszerzésére kiírandó pályázatot a közszolgálati médiumot felügyelő közalapítvány kuratóriumi elnöksége.
Rudi Zoltán, az MTV elnöke egy március végi nyilatkozatban arról beszélt az MTI-nek - a pályázat kiírását még májusra téve -, hogy saját forrásból 6-8 milliárd forintot költenek 2009 végéig a technológiavásárlásra, s emellett milliárdos nagyságrendű összeg lesz az Óbudára költözés költsége.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását