2024. április 25. - Márk

Olcsó, békés kampány

Olcsó, békés jellegű, de profi népszavazási kampányra készül a Fidesz. Orbán Viktor pártelnök várhatóan csak márciustól száll be teljes erővel a háromkérdéses népszavazás "küzdelmeibe". A Népszava ugyanakkor fideszes körökből úgy értesült, hogy Orbán Vikt
2007. december 13. csütörtök 09:00 - Hírextra
A Magyar Nemzet információi szerint a Fidesz külföldi - tengerentúli - tanácsadók véleményét is kikéri a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj eltörlésére irányuló korteshadjáratában. A párt vezetői és szakértői magas részvételre és elsöprő győzelemben bíznak. Úgy vélik, ha a szocialisták a szabad demokratákhoz hasonlóan erőteljesen beszállnak a kampányba, akkor az még inkább megnövelheti a tavasszal esedékes népszavazáson részt vevők arányát.

A lap úgy tudja, a Fidesz komoly hangsúlyt fektet a következő hónapokban az alternatív módszerekre, mint például az internetes népszerűsítésre, és a személyes kontaktuson alapuló kampányeszközökre. Ez azt is jelenti - mutat rá a cikk -, hogy nem a hagyományos óriásplakátreklámok alkotják majd a Fidesz népszavazási kampányának gerincét.

Orbán Viktor pártelnök várhatóan csak márciustól száll be teljes erővel a háromkérdéses népszavazás küzdelmeibe, addig a kampány első számú arca Tarlós István marad - írta a Magyar Nemzet.

A Népszava csütörtöki írása szerint Orbán Viktor is csatasorba áll, ha Sólyom László kiírja a népszavazást. A szociáldemokrata napilap információi szerint nem csupán a Fidesz-elnök kampány körútját készítik elő az ellenzéki pártban, hanem már írják a népszavazás eredményét magyarázó forgatókönyveket is.

A kampányban - közölte a lap - a pártvezető inkább politikai üzenetekkel áll az emberek elé, a szakkérdéseket Tarlós Istvánra bízza.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását