2024. április 27. - Zita

Indul a karácsonyi akció

11. alkalommal indul útjára a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, "Adni öröm!" elnevezésű karácsonyi élelmiszergyűjtő akciója, mely 2007. december 14-19. között, péntektől szerdáig, az üzletek nyitásától zárásáig várják a támogatókat. A gyűjtésnek a SPAR cso
2007. december 13. csütörtök 14:31 - Hírextra

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat önkéntesei és munkatársai, 11. alkalommal gyűjtenek tartós élelmiszert, (főleg liszt, cukor, étolaj, édesség, konzerv, stb.), az ország minden INTERSPAR, KAISER’S és a kijelölt SPAR áruházaiban, 2007. december 14-19. között szegény, rászoruló idős, családos, egyedülálló emberek részére.

Az akció partnerei és támogatói, a SPAR Magyarország Kft (a helyszínül szolgáló üzletek tulajdonosa), és az MR1 Kossuth Rádió (a Napközben című műsor kiemelt figyelmet szentel az akciónak).

2006. év Karácsonyára az akció keretében 110 tonna tartós élelmiszer gyűlt össze, melynek forgalmi értéke közel 40 millió forint volt. 6 napon át 95 helyszínen, üzletenként és műszakonként átlagosan 3 ember vett részt a gyűjtésben, összesen 17.100 önkéntes munkaórát ledolgozva. A gyűjtés eredményeként 16.000 csomag jutott el rászoruló embertársainknak.

Forrás: OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását