2024. április 28. - Valéria

Zöldülő teafogyasztás

A korábban kedvelt hagyományos fekete teákkal szemben egyre nagyobb teret hódítanak a zöld teák, valamint az egészségvédő, vagy éppen házi gyógyászati céllal fogyasztott herba-, és valódi gyümölcsteák - derül ki a GfK Hungária Piackutató Intézet étkezési
2007. december 12. szerda 19:37 - Hírextra

Népszerű frissítő ital Magyarországon a tea, saját bevallásuk szerint tízből nyolcan különösen szívesen fogyasztják. A teaivók 44 százaléka naponta, míg 81 százaléka hetente teázik.

Érdekes, hogy idén a zöld-, herba- és valódi gyümölcsteákra a fogyasztók az összes teára kiadott forintösszeg 53 százalékát költötték, míg a korábban népszerűbb fekete teákra az összes teára költött összeg 47 százaléka jutott.

A tradicionális és a gyümölcsízesítésű fekete teák szegmensének részesedése 1,5 százalékkal, illetve 0,9 százalékkal csökkent a 2006 októbere és 2007 szeptembere között eltelt időszakban, az ezt megelőző évhez viszonyítva - áll a GFK Hungária közleményében.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását