2024. május 7. - Gizella

Együttműködés a fogyasztókért

A fogyasztók gyorsabb, egyszerűbb és jobb kiszolgálása érdekében együttműködési szerződést írt alá szerdán délután Bakonyi Tibor, a Főgáz Zrt. és Haranghy Csaba, a Fővárosi Vízművek Zrt. vezérigazgatója.
2007. december 12. szerda 19:45 - Hírextra

A cégvezetők tájékoztatása szerint a közös ügyfélkör, a közel azonos szolgáltatási terület nyújtotta előnyöket felismerve fejlesztik ügyfélkapcsolati tevékenységeiket. A cél az, hogy a fogyasztók mindkét céget érintő ügyeiket intézhessék akkor is, ha csak az egyik vállalat ügyfélszolgálatát keresik fel.

Első lépésben, még az idén, a mérőóra-állásokat egy rendszerben közölheti az ügyfél. A gázművek telefonos ügyfélszolgálatának (call centerének) üzemeltetésére kiírt pályázatot ugyanis a vízművek nyerte el. Ugyancsak még az idén átjárhatóvá válik a két cég honlapja, illetve kölcsönösen tájékoztató anyagokat helyeznek el a partner ügyfélszolgálatán. Jövőre közös ügyfélszolgálati pontokat, a későbbiekben pedig olyan eljárási rendet alakítanak ki, amely felgyorsítja a víz- és a gázszolgáltatással kapcsolatos ügyintézést. Így például a mérőórák átírásához szükséges dokumentumok és az átírás menetének egységesítésével.

Bakonyi Tibor hangsúlyozta, hogy ezzel a példaértékű közszolgáltatási együttműködéssel arra törekszenek, hogy könnyítsék a fogyasztók ügyintézését. Hozzátette, hogy a két cég együttműködése nem kerül többletköltségekbe, sőt inkább megtakarítást jelent számukra. Közös érdek, közös szándék, hogy csökkenjen a fogyasztók ügyintézésének ideje, illetve, hogy kevesebb bosszúság érje őket.

Haranghy Csaba közölte, hogy az általuk üzemeltetett telefonos ügyfélszolgálattal a mérőóra-állások adatainak bediktálása után a jövőben lehetővé teszik a mérőóra-átírások intézését is. A vezérigazgató az MTI kérdésére megjegyezte, hogy a vízmű és a csatornázási művek korábbi közös ügyfélszolgálata a csatornázási cég külföldi tulajdonosainak döntése alapján vált ketté.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását