2024. április 19. - Emma

Rájuk dőlt egy állvány

Össszedőlt egy állvány szerdán délután a miskolci Diósgyőri Gépgyárként ismert (Digép) vállalat területén, a balesetben az elsődleges adatok szerint négy munkás sérült meg - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.
2007. december 12. szerda 18:27 - Hírextra

A megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának tájékoztatása szerint úgy tudni, hogy éppen a vakolási munkálatokhoz felépített állványt szedték szét a munkások, s a körülbelül 30 méter magas építmény felénél jártak, amikor az összedőlt. Az azon tartózkodó négy emeber közül hárman lezuhantak, egyikük pedig a megroggyant állványzaton maradt.

A tűzoltók közreműködésével sikerült az állványzatba szorult munkást kiszabadítani és lehozni. A helyszínre érkező mentősök vele együtt négy embert szállítottak kórházba, úgy tudni, hogy súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel.

A rendőrség a társhatóságok - munkaügyi, munkavédelmi felügyelőség - munkatársaival megkezdte a történtek kivizsgálását.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását