2024. május 3. - Tímea, Irma

Megkéseltek két focistát

A helyi rendőrség Senjangban (Shenyang) őrizetbe vett egy taxisofőrt, aki megkéselt két kínai élvonalbeli futballistát, mert azok nem akarták kitakarítani az autóját.
2007. december 12. szerda 18:29 - Hírextra

A Hsziamen (Xiamen) együttesében szereplő Vang Lin (Wang Lin) és a volt válogatott Cao Csen (Cao Chen) éjszakai mulatozásuk után beszálltak a taxiba, majd összehányták az autót, de nem voltak hajlandóak eltüntetni a hátrahagyott piszkot. A sofőr mérgében kést rántott és összeszurkálta a játékosokat.

Vang Lin sebeit több öltéssel varrták össze, míg Cao Csen csak könnyebben sérült meg.
Szeptemberben hét, illetve öt évre ítélték azt a két férfit, aki késsel sebesítette meg a labdarúgó-válogatott volt csatárát, Csen Jung-csiangot (Chen Yongqiang). A tettesek Sencsen városában 2005-ben támadták meg a futballistát egy vendéglőben. A két férfi egy vitát, majd az étterem előtti dulakodást követően szurkálta meg Csent, aki a fején, a hátán és a bal karján sérült meg.

Tavaly októberben a Dalian Shide középpályását, Csüan Lejt (Quan Lei) sebezték csaknem halálra késes támadói, és szintén csoportosan estek neki illetve szurkálták meg Csen volt csapattársát, Lu Po-fejt (Lu Bofei) is a múlt év szeptemberében.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását