2022. május 28. - Emil, Csanád

Knut konkurensei

Konkurenciája született Knutnak, a berlini állatkert világhírű jegesmedvebocsának: a szentpétervári állatkertben Uszlada mama egyszerre két pici macit hozott a világra kedden. A kis jegesmedvék igen pici súllyal - úgy 600-700 grammal - és ritkás szőrzette
2007. december 12. szerda 10:03 - Hírextra

Így aztán még nem tudni, vajon milyen neműek a jövevények.

Az állatkert szóvivője szerint a két kis jegesmedvét csak akkor láthatják meg a látogatók, amikor már kinőtt a szőrük, vagyis legkorábban 3-4 hónap múlva.

Hogy a két kicsi jegesmedve kelt-e olyan szenzációt, mint Knut, azt nem tudni. Tény azonban, hogy a berlini medvebocs, "akit" mamája eltaszított, s ezért egyik ápolójánál nevelkedett, s "akinek" a napokban ünnepelték első születésnapját zöldségekből és gyümölcsökből készült tortával, szerény becslések szerint is több millió euró bevételt hozott az állatkertnek. Mára már jócskán kifejlett jegesmedve-fiúvá cseperedett, hamarosan ivaréretté is válik, de hódolóinak tábora egyáltalán nem csökken.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását