2023. december 7. - Ambrus

Világra jött a Spears bébi

Britney húga, Jamie Lynn egészséges kislánynak adott életet Mississippiben. A 17 éves színésznő és vőlegénye Casey Aldridge már nagyon várta a bébit. Csütörtökön helyi idő szerint reggel fél tízkor vitték be Jamie-t a Spears ház közelében lévő mississippi
2008. június 20. péntek 13:18 - Hírextra
A fiatal sztár egészséges kislánynak adott életet, aki a Maddie Briann Aldridge nevet kapta.

Az OK! pletykalap néhány órával az örömteli esemény után arról számolt be, hogy a bébi és a mamája is jól van. Valószínűleg azért ez az újság adta közre az információkat, mert állítólag Jamie ebben a magazinban mutatja meg először kislányát.

A kamasz híresség mellett az egész családja ott volt; nővére, Britney, a testvérük, Bryan és az édesapjuk. Egy nappal korábban érkeztek Los Angelesből Lousianába, hogy jelen lehessenek a legújabb családtag érkezésénél.

Az egyik gyermekcsatorna sorozatában, a Zoey 101-ben főszerepet játszó Jamie Lynn Spears decemberben jelentette be, hogy kisbabát vár. Márciusban pedig azt is elárulta, hogy ő és a baba apja, Casey Aldridge eljegyezték egymást, és közös házat is vettek Libertyben, ahol a 19 éves apa nemrég fejezte be a középiskolát. Akkor a kis Spears így nyilatkozott állapotáról: - Már nagyon várom, hogy végre megszülessen a kis bébi, és akkor én leszek a világon a legjobb édesanya. Most itt a lehetőség a bizonyításra, bár abban bízik mindenki, hogy nem nővérétől vesz nevelési órákat.

A házassági szándékról egyelőre nem esett szó.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását