2024. április 25. - Márk

Fél évig éltek egy halottal együtt

Közel fél évig élt egy halott mellett egy 59 éves moszkvai nő és annak 29 éves lánya - a szörnyű titokra csak azért derült fény, mert a lány is meghalt. Az idős Alekszandra Kuznyecova Natalja lányával és Tatyjana unokájával, meg hat kutyával élt egy kis h
2007. december 12. szerda 19:01 - Hírextra

A szolgáltatásokat már régen nem fizették, ezért évek óta villany nélkül éltek, s csak a konyhai csapból folyt a víz. Az emésztési végtermékeket az udvarra hordták műanyag zacskóban, a hat kutyát soha nem vitték ki az utcára.

A nagymama beteg volt, az unoka szellemileg visszamaradott. Csak a takarítónőként dolgozó Natalja érintkezett néha a szomszédokkal.

Az utóbbiak fél éve észlelték, hogy egyre szörnyűbb szagok terjengenek a lakásból, s az alsó lakás beázott valami sárga folyadéktól. Natalja azonban senkit nem engedett be, 80 éves anyjáról pedig azt mondta, hogy ágyban fekvő beteg.

Hétfőn Natalja elmondta az egyik szomszédnak, hogy meghalt a lánya, Tatyjana. A szomszéd nyomban hívta a rendőröket, akik a szörnyű szag és a körülmények miatt csak nagy önuralommal tudtak körülnézni a lakásban.

Egy bútorokkal elbarikádozott szobában megtalálták az ágyon az idős Alekszandra Mihajlovna múmiáját: az idős asszony a szakértők szerint néhány hónapja, aggkori végelgyengülésben hunyt el.
Unokáját, Tatyjanát egy másik szobában találták holtan, egy halom öreg ruhaneműn. Mint kiderült, állapotos volt, a súlyos vérzések miatt halt meg mintegy három napja.

Tatyjana néha koldult a Szokolnyiki metróállomásnál, a szomszédok szerint az egyik ilyen útján eshetett teherbe.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását