2023. október 4. - Ferenc

Szexi fehérnemű ajándékba

Az is örül, aki adja, az is, aki kapja, ezért annyira népszerű ajándék karácsonyra a szexi fehérnemű. Egy internetes felmérés szerint már napjainkban is ugrásszerűen megnőtt a kereslet az izgató testfedők iránt.
2011. november 20. vasárnap 08:46 - HírExtra
– Sokan év közben csak a legszükségesebb ruhadarabokat vásárolják meg, de az ünnep közeledtével megnő a kereslet például a különlegesebb, drágább fehérneműk iránt is. A piacvezető ár-összehasonlító oldal tanúsága szerint már ezekben a napokban is közel négyszer annyian keresnek melltartót, mint szeptemberben – mondta Rácz István, az Árukereső.hu marketingigazgatója.

– Az általunk végzett legújabb kutatásokból pedig az derült ki, hogy a nők szerint párjuk még náluk is jobban vágyik a csini alsóneműkre karácsonyra.

A felmérés szerint a hölgyek mosolya akkor igazán őszinte az ünnep estéjén, ha a fa alatt masnival átkötve egy repülőjegy, parfüm, no és a csábos ruhadarab várja őket.

– A karácsony a meghittség és a szeretet ünnepe, szinte kötelező összebújni és szeretkezni – véli Szilágyi Gyula szociológus. – Ilyenkor igazán jól jön némi újdonság, ami izgatóan hat a partnerekre. Egy rafinált vágykeltő fehérnemű a régóta megszokott női test látványát egészen más megvilágításba helyezheti, s ezzel friss lendületet adhat a szerelmi együttlétnek.
Forrás: blikk.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását