2024. április 19. - Emma

Beszéljünk a jegyárakról! - kéri a BKV

Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes kérésének eleget téve a BKV Zrt. a mai napon nyilvánosságra hozta honlapján - www.bkv.hu - 2008. évi Paraméterkönyvének és tarifakoncepciójának szakmai anyagát.
2007. november 16. péntek 17:26 - Hírextra
A főpolgármester-helyettes tegnapi levelében Antal Attilát, a BKV Zrt. vezérigazgatóját arra kérte, hogy mindkét dokumentumot haladéktalanul tegye hozzáférhetővé minél több csatornán keresztül, és azonnal kezdje meg a fővárosi és a kerületi társadalmi, érdekképviseleti és szakmai szervezetekkel az elengedhetetlen egyeztetést.

A BKV Zrt. a kérésnek eleget téve tájékoztató levelet küldött valamennyi kerületi polgármesternek és mától, 2007. november 16-ától mindenki számára hozzáférhetővé teszi honlapján a szakmailag egyeztetett dokumentumokat.

Az egyik szakmai anyag azokat az érveket ismerteti, amelyek kiindulópontként szolgáltak a BKV Zrt. 2008. évre vonatkozó ún. paraméterkönyvének elkészítéséhez. (A paraméterkönyv tartalmazza azokat a menetrendi adatokat, amelyek alapján a BKV vonalai, járatai közlekednek, így a követési időket, az útvonalat, a menetidőt stb.)

A másik dokumentum azokat az alapelveket tartalmazza, amelyek alátámasztják a BKV Zrt. 2008. évre tervezett tarifáinak kialakítását, valamint ismerteti a tervezett új szolgáltatásokra vonatkozó elképzeléseinket is.

Észrevételeiket, véleményüket, a parameter@bkv.hu és a tarifa@bkv.hu e-mail címen várjuk. A dokumentumok a BKV honlapján - www.bkv.hu - ma délutántól már elérhetők.


BKV Zrt. Sajtóiroda
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását