2024. április 18. - Andrea, Ilma

Csintalan szerint nem rablók támadták meg

Csintalan Sándor, a rendőrségi állítással szemben úgy véli, nem rablótámadás része volt kedd esti megveretése. A műsorvezető, egykori politikus a HírTv szerda délelőtti adásában azt mondta: valószínűleg azért követeltek pénzt a verés után tőle, hogy a tám
2007. december 12. szerda 11:51 - Hírextra
A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztályán a Független Hírügynökséggel azt közölték, hogy Csintalant jelenleg őrzik a kórházban.

Csintalan Sándor a HírTV-nek nyilatkozva közölte, hogy a négy támadó utána ment a társasház parkolójába és azonnal ütni kezdték. Mint mondta "zsidóbérencnek" nevezték és megfenyegették: tudja mit csinál és vigyázzon magára. Pénzt csak utólag kértek. Körülbelül 5-7000 forintot adott át a négy támadónak, mert annyi volt nála. A végén már azt mondta nekik: " ne öljetek meg" . Csintalan Sándormak egyébként törése nincs, zúzódásai vannak.

Csillag Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy amig az eset pontos körülményeit nem tisztázzák, a megvert műsorvezetőt őrzik a kórházban a rendőrök. Ez ilyenkor személytől függetlenül megteszik a rendőrök. Azzal kapcsolatban, hogy Csintalan Sándor szerint nem rablás történt, a sajtóügyeletes annyit mondott, hogy a rendőrség a rablási szál mellett az összes felmerült információt megvizsgálja.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását