2024. május 8. - Mihály

Az apa ölte meg a fiát mielőtt felakasztotta magát

Az igazságügyi orvos szakértői vélemény megállapította, hogy a január 21-én egy szekszárdi lakásban holtan talált apa és fia nem kettős öngyilkosság áldozata lett, az apa előbb megölte a fiát, majd felakasztotta magát - tájékoztatta pénteken az MTI-t a To
2008. február 8. péntek 15:49 - Hírextra
A lefolytatott eljárás során a fiú halálával kapcsolatban idegenkezűség gyanúja merült fel, ezért az ügyben a rendőrség emberölés bűntett gyanúja miatt nyomozást rendelt el. Az igazságügyi orvos szakértői vélemény megállapította, hogy a fiút az apa álmában egy párnával megfojtotta, majd saját életének is véget vetett - közölte Wiedemann Petra sajtóreferens.

A tragédiát a hozzátartozók bejelentése alapján a rendőrség fedezte fel, miután az apa és 16 éves fia napok óta nem adott életjelt magáról. A tűzoltók segítségével kinyitott lakásban a holttestek mellett búcsúlevelet találtak, amely arra utalt, hogy önkezükkel vetettek véget életüknek. Bár külsérelmi nyomok nem utaltak emberölésre, a rendőrség hatósági boncolást és szakértők bevonását rendelte el a halál okának pontos megállapítására.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását