2024. május 12. - Pongrác

Nehéz meccsek várnak a magyarokra

A nyitókörbeli, idegenben elszenvedett súlyos vereségekért vághat vissza az MKB-Euroleasing Sopron és a MiZo Pécs 2010 a női kosárlabda Euroliga hatodik fordulójában.
2007. december 11. kedd 12:43 - Hírextra
Az A csoportban 4., magyar bajnok soproniak Villeneuve-d,Ascq-ban kaptak ki másfél hónapja 87-67-re, az 1/4-es mérlegükkel sereghajtó franciáknak ez volt az eddigi egyetlen sikerük a kontinenssorozatban. Székely Norbert együttese (2/3) a múlt héten hazai pályán maradt alul a százszázalékos CSZKA Moszkvával szemben, ráadásul vasárnap a pécsi csúcsrangadót is elvesztette 81-61-re. A Villeneuve felkészülése sem sikerült jól, miután a hétvégén 75-72-es vereséggel távozott Reims-ből.

A D jelű hatosban a Dinamo Moszkvával farkasszemet néző Pécs önbizalmát növelheti, hogy legutóbb otthon csak 5 ponttal volt rosszabb a Final Four-esélyes Valenciánál (75-80), majd simán verte az NB I-ben címvédő Sopront. A 3/2-es mutatóval csoportmásodik baranyaiak az első Euroliga-fordulóban 77-48-as kudarccal távoztak az orosz elitklubtól, melynek lett légiósa, a Rátgéber-csapatnak 28 pontot szóró Anete Jekabsone harmadik a sorozat mesterlövészeinek listáján. Mindazonáltal a mecsekaljaiaknak is van egy "bronzérmesük": Iványi Dalma a gólpasszadók rangsorában áll a harmadik helyen.

A szerdai, soproni és a csütörtöki, pécsi találkozó egyaránt 18 órakor kezdődik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását