2024. április 20. - Tivadar

Trükkös tyúktolvajok

Úgy tűnik, hiába a figyelmeztetés, a trükkös tolvajok kifogyhatatlan eszköztárral rendelkeznek, és mindig megtalálják a maguk áldozatát. A rendőrség nem győzi hangoztatni, hogy senki ne dőljön be az emberek jóindulatára, hiszékenységére, tudatlanságára ép
2007. december 7. péntek 07:24 - Hírextra

Az ilyen esetekről beszámoló hírek hallatán az emberek többsége hajlamos azt gondolni, vele ez nem eshet meg. Nyílván korábban ezt gondolta annak a baromfikat szállító teherautónak a vezetője is, akit a minap azzal állított meg két középkorú férfi Kaposvár egyik utcájában, hogy vevők lennének a néhány tucat szárnyasra.

A kedvezőnek mutatkozó ajánlat hallatán a platóról 35 tyúk került egy piros Zsiguli csomagtartójába, ám az üzleti tranzakció ezen a ponton félbeszakadt, az alkalmi vevők beugrottak az autóba és fizetés nélkül elhajtottak.

Az eset kapcsán a kaposvári rendőrök és a rászedett áldozat, no meg a magukat megtéveszthetetlennek gondoló potenciális sorstársak megint "gazdagabbak" lettek egy tapasztalattal, és egy újabb trükk ismeretével.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását