2024. április 23. - Béla

Élőlánc a kisiskolákért

Sólyom László köztársasági elnök lesz a fővédnöke annak a koncertnek, amelyet a falusi kisiskolák javára rendeznek december 19-én a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében.
2007. december 7. péntek 18:30 - Hírextra

Karácsonyra reményt! - ez a jelszava a december 19-i jótékonysági hangversenynek, amelyen többek között olyan neves művészek lépnek fel, mint Horgas Eszter, Szokolay Balázs, Tokody Ilona, Vásáry Tamás és Vukán György.

Az adománygyűjtő kampány keretében december 12-én a szombathelyi Megyei Művelődési Központban Szarvas József előadóestje kerül megrendezésre, Mezőtúron 14-én a Móricz Zsigmond Könyvtár és Közösségi Házban Üzenet egykori iskolámba címmel diákszínjátszók lépnek fel.
Székesfehérváron 16-án Fábry Show lesz a Szent István Művelődési Központban - áll az Élőlánc Magyarországért Mozgalom közleményében.

Kiskunfélegyházán, Szegeden, Szombathelyen és másutt felállítják a kisiskolák karácsonyfáját.
Ezeknek a tanintézményeknek a helyzetét és lehetőségeit vitatják meg az elkövetkező napokban több vidéki fórumon.

A kezdeményezők korábban azt kérték, hogy a karácsonyi ajándékvásárlásra szánt pénz 10 százalékát ajándékozza mindenki a túlélésért küzdő falvak iskoláinak megsegítésére Az adományokat a közhasznú Kós Károly Alapítvány fogadja.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását