2024. április 29. - Péter

Veszteséges a BKV vagy sem?

Akár napilapot is kiadhat ezután a BKV Zrt., mivel a Fővárosi Közgyűlés Gazdasági Bizottsága kedden a cég kérésére, a kormánypártiak szavazataival hozzájárult a társaság alapító okiratának ilyen jellegű módosításához. Hutiray Gyula (Fidesz) nem értett eg
2007. december 5. szerda 07:00 - Hírextra
Mint mondta, nem jó üzenet az utasok számára, hogy a közlekedési cég napilap kiadását tervezi.
Salai László, a BKV főosztályvezetője közölte: nem tud olyan szándékról, hogy napilapot adnának ki. Hozzátette, hogy az alapítóokirat-módosítás lehetőséget biztosít erre, ami a cég Mozgásban című lapjának a kiadásához kapcsolódik.

Halmágyi Judit (SZDSZ) elmondta, hogy a "BKV pr-csapata járt náluk". Tájékoztatása szerint a cégnél zajló átalakításokat kommunikálni kívánják.

Ugyancsak a kormánypártok szavazataival egyetértett a bizottság azzal, hogy a Budapest Film Zrt. felügyelő bizottságának az eddigi hét helyett maximum kilenc tagja legyen. A céget képviselő ügyvédi iroda a dolgozók számának növekedésével indokolta ezt a szándékot.

Csatlós Csaba (MDF) meglepőnek tartotta a létszámnövekedést, mivel folyamatosan azt hallják, hogy veszteséges a cég. Sérelmezte, hogy a zrt. vezetéséből senki nem volt jelen az ülésen.

Halmágyi Judit szerint a cég piaci fennmaradása érdekében bővíti folyamatosan tevékenységét, például videó-eladással. Ehhez újabb dolgozókra van szükség - jegyezte meg.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását