2024. április 25. - Márk

Nem ég már a panel

Megfékezték a lángokat a tűzoltók Budapesten, a XVIII. kerületben a Havanna lakótelepen, ahol egy tízemeletes panelház egy második emeleti lakása kapott lángra szerdán. Egy ember füstmérgezést szenvedett, további sérültek nincsenek - tájékoztatta az MTI-t
2007. december 5. szerda 12:56 - Hírextra

A Havanna utcai panelház második emeleti lakásában keletkezett tűzben egy 20 négyzetméteres szoba teljesen kiégett és a mellette lévő helyiségekben is kár keletkezett. A lakásból a tűzoltók mentettek ki egy nőt és négyéves gyermekét.

Az anyuka elmondása szerint a tűz akkor keletkezett, amikor gyermeke egy gázöngyújtóval és annak töltőjével játszott a szobában - tette hozzá Molnár Péter.

Molnár Péter korábbi tájékoztatása szerint a ház ötödik emeletén eszméletlen állapotban találtak egy embert a tűzoltók, a férfi valószínűleg füstmérgezést szenvedett, a tűzoltók átvizsgálták az épületet, további sérülteket nem találtak.

A helyszínen 35 tűzoltó küzdött a lángokkal.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását