2024. április 18. - Andrea, Ilma

Elpusztult Godzilla

Elpusztult Godzilla, az ukrajnai vándorcirkuszból megszökött nílusi krokodil, akit a héten fogtak ki Mariupolnál - közölte az ukrán rendkívüli helyzetek minisztériumának Donyeck megyei főosztálya.
2007. december 1. szombat 09:27 - Hírextra

Olekszandr Szoldatov, a főosztály szóvivője elmondta, hogy Godzillát pénteken elhamvasztották.
Godzilla - becevén Godzi - májusban szökött meg egy vándorcirkuszból Mariupolban, és az Azovi-tengerbe menekült. Azóta keresték, többször is a nyomára bukkantak, de mindig túljárt a kutatók eszén.

A héten végül az Azovsztal kohászati kombinát víztározójában találták meg, ahol melegebb volt a víz, mint a tengerben. Mariupolból Donyeckbe szállították, ahol egy meleg vízzel teli tűzoltótartályban helyezték el. Csütörtökön megvizsgálták helyi terrárium szakértői, akik nem láttak aggodalomra okok a hüllő egészségi állapotával kapcsolatban.

Hétfőre várták Godzi tulajdonosát, de a krokodil nem várta meg, hogy érte jöjjenek. Artem Karakat a Szevodnya című ukrán lapnak elmondta, hogy sajnálja, de nem tudja átvenni Godzi tetemét, és egyáltalán lemond minden jogáról vele kapcsolatban. A tulajdonos szerint Godzilla tüdőgyulladásban pusztult el, miután lehűlt a tengerben.

Karakat szerint először arra gondoltak, hogy kitömik a kalandos sorsú krokodilt, de Szoldatov közölte, hogy egészségügyi okokból a hamvasztás mellett döntöttek, és a hamvakat szétszórták.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását