2024. május 4. - Mónika, Flórián

Összeáll a Jackson Five?

Ismét összeáll a Jackson Five. Legalábbis Jermaine Jackson a BBC-nek egy interjúban azt mondta: 2008 elejére turnét terveznek, melyen a leghíresebb Jackson, Michael is ott lesz - ő azonban egyelőre nem erősítette meg ezt.
2007. november 27. kedd 12:06 - Hírextra
"Úgy érezzük, még egyszer színpadra kell lépnünk, ennyivel tartozunk a rajongóknak" - magyarázta Jermaine. Hozzátette, hogy új zenei anyaggal rukkolnak elő, már dolgoznak rajta.

Jackie, Tito, Jermaine, Marlom és Michael utolsó turnésorozata 1984-ben volt, akkor hatodikként Randy Jackson is csatlakozott hozzájuk.

A Jackson Five 1965-ben alakult, és hivatalosan 1990-ben szűnt meg, de a koncertezést ennél hamarabb abbahagyták, amikor Janet és Michael nemzetközi sztár lett.

Jermaine elismerte: már korábban tervezték a nagy visszatérést, de ez nem jött össze, mert Michael két éve bíróság elé került gyermekmegrontás miatt. A popsztárt felmentették.

Az AFP hírügynökség Michael Jackson szóvivőjét nem tudta szóra bírni. Korábban a Jackson Five menedzsere a bandáról felröppent hírek kapcsán azt mondta, hogy Michael húzódozása miatt egyelőre bizonytalan, összeállnak-e egy újabb turnéra.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását