2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Volánsztrájk reggel

Holnap reggel sztrájkolnak a Volánnál. Üzemkezdettől hétig nem veszik fel a munkát országszerte - de ezen belül a társaságok maguk dönthetik el, hogy pontosan mettől meddig nem dolgoznak. Csak Vas megyében járnak majd a buszok- ott a múlt héten tartottak
2007. november 26. hétfő 21:53 - Hírextra
Az úgynevezett elégséges szolgáltatásokról is helyben döntöttek, a legtöbb helyen azonban csak a szerződéses járatok fognak elindulni. Azt, hogy hány sofőr csatlakozik az akcióhoz, egyelőre nem tudni. A szakszervezet a korkedvezményes nyugdíj busztípushoz kötése ellen tiltakozik. A kormány kidolgozott egy javaslatot, amely szerint minden volános buszvezetőnek járna a korkedvezmény, az érdekképviselet ezt nem fogadta el. Arra hivatkoznak, hogy nem látják a garanciát, hogy ez a hamarosan kidolgozandó új szabályokban is így lesz. Közben a LIGA is bejelentette: december 17-én újra általános sztrájkot hirdet, de már határozatlan időre.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását