2024. április 29. - Péter

Nemcsak a fővárosban lesz ünnepi díszkivilágítás

A borsodi megyeszékhely lakói idén december 2-tól gyönyörködhetnek az ünnepi díszkivilágításban - jelentette be Veres László, a miskolci városháza szóvivője.
2007. november 26. hétfő 14:53 - Hírextra

A miskolciak 2004-ben láthatták először karácsonyi fényárban úszni a főutcát, majd ezt követően – az önkormányzat finanszírozásában - az évenkénti fejlesztéseknek köszönhetően egyre több helyen látható díszkivilágítás a városban.

Ebben az évben a Hősök terén négy nagy és kilenc kisebb kandeláber világít majd az ünnepek alatt. Az önkormányzat mellett az Észak-Magyarországi Áramszolgáltató (ÉMÁSZ) Nyrt. is támogatja a programot. A cég segítségével eddig öt helyszín - Tiszai pályaudvar, Újgyőri főtér, Szinva-terasz, Ady Művelődési Ház előtti tér, Avas városközpont - karácsonyi kivilágítása vált megoldottá.

Idén a Barlangfürdő és a tapolcai buszvégállomás közötti szakasz kap díszvilágítási elemeket az ÉMÁSZ jóvoltából. A társaság - mint eddig minden évben - a díszelemek felszerelését és lerakását is finanszírozza. Az ünnepi díszkivilágításban először december 2-án este gyönyörködhetnek a miskolciak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását