2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Magyarországon lesz az amerikai film premierje

A P.S. I Love You című amerikai film a világon először - Hollandia mellett - Magyarországon kerül a mozikba; a Hilary Swank főszereplésével készült alkotást december 20-tól láthatja a magyar közönség - közölte Kiss Zsuzska, a filmet forgalmazó SPI Interna
2007. november 26. hétfő 18:51 - Hírextra

Mint írja, ritka eset, amikor Magyarországon előbb kerül forgalmazásba egy amerikai film, mint az Egyesült Államokban, de a P.S. I Love You-t a magyar - és a holland - közönség egy nappal hamarabb nézheti meg, mint mások a világon.

A hazai mozikban szinkronizáltan látható film főszerepét a kétszeres Oscar-díjas színésznő, a Millió dolláros bébi és A fiúk nem sírnak című alkotásokból ismert Hilary Swank játssza. Az általa alakított fiatal nő a film története szerint korán elveszíti férjét, s ezután ő sem akar tovább élni, ám 30. születésnapján csomagot hoz a postás elhunyt kedvesétől, és minden más megvilágításba kerül.

A férjet Gerard Butler alakítja, akit legutóbb a 300 című alkotás Leonidasz királyaként láthatott a mozivásznon a magyar közönség. A főhősnő legjobb barátnőjének szerepében pedig a Jóbarátok című sorozatból ismert Lisa Kudrow látható.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását