2024. május 6. - Ivett, Frida

Egészsége késztette lemondásra

Megromlott egészségi állapota miatt lemondott posztjáról Papp István, Tószeg polgármestere; ezzel kapcsolatos döntését már bejelentette a helyi képviselő-testületnek. Mindezt a maga az érintett közölte hétfőn az MTI-vel.
2007. november 26. hétfő 17:11 - Hírextra

"Elhatározásomat az is indokolja, hogy megromlott egészségi állapotomból következően az elmúlt hónapokban betegállományban voltam, így nem tudtam ellátni a település irányításának, különösen most, az európai uniós pályázatok idején egész embert kívánó munkáját" - tette hozzá a lemondott elöljáró.

A vezetői feladatokat egyelőre Berente Andrea alpolgármester látja el, az új polgármestert várhatóan 2008 februárjában választja meg Tószeg lakossága.

Papp István egyike a Jász-Nagykun-Szolnok megyében legtöbbször megválasztott települési vezetőknek. Először 22 éve még tanácselnökként kapott bizalmat, majd 1990 óta ötször egymás után ő gyűjtötte be a legtöbb voksot polgármesterjelöltként. Vezetői ideje alatt a Szolnok melletti nagyközség többször is eredményes árvízi védekezést folytatott a Tisza áradása ellen.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását