2024. március 29. - Auguszta

Zuschlag-nyomozás jövőben

A megyei vádhatóság a Zuschlag-ügyben engedélyt kapott a Legfőbb Ügyészségtől a nyomozás meghosszabbítására 2008. március 17-ig, mivel újabb bizonyítékok kerültek elő - írta a pénteki Magyar Nemzet.
2007. november 23. péntek 09:31 - Hírextra

A volt szocialista politikus még mindig nem tett vallomást, a lap értesülése szerint azonban más gyanúsítottak már igen. A Weiszenberger-üggyel összefüggésben a nyomozó hatóság egyelőre még nem talált olyan jelet, ami európai uniós pénzek jogtalan megszerzésére utalna.

Szabó Ferenc, Bács-Kiskun megyei főügyész-helyettes a Magyar Nemzetnek azt mondta, nem tudták befejezni az eredetileg kitűzött határidőre a nyomozást, elsősorban azért, mert újabb bizonyítékok kerültek elő, illetve a már korábban előkerült bizonyítékokat új összefüggésekben is meg kell vizsgálni, mindazonáltal a jövő év elején szeretnénk vádat emelni – hangsúlyozta Szabó Ferenc. A főügyész-helyettes nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy a további nyolc gyanúsított közül voltak olyanok, aki már vallottak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását