2024. március 29. - Auguszta

Házkutatás a minisztériumban

Házkutatást tartott szerdán az Oktatási és Kulturális Minisztériumban az ügyészség a Zuschlag-ügy kapcsán, iratokat foglaltak le - írja a Népszabadság.
2007. november 8. csütörtök 08:18 - Hírextra

A tárcánál dolgozott korábban ugyanis Kemecsei Árpád, a Zuglói Vagyonkezelő Zrt. felügyelőbizottságának elnöke. Nála, valamint Komlódi Gábornak, a zuglói MSZP volt önkormányzati frakcióvezetőjének lakásában is házkutatást tartottak, mert mindketten ajánlást kértek kerületi szocialista országgyűlési képviselőktől több Zuchslag-féle szervezet támogatásához - írja a lap a hvg.hu hírportálra hivatkozva.

Közben a Magyar Nemzet arról ír, hogy az előzetes letartóztatásban lévő Zuschlag János harmadszor is megtagadta a vallomástételt. A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség meghallgatta Szente Zsolt kiskunhalasi ügyvédet is, aki eddig a Zuschlag-ügy egyik gyanúsítottját, Őri Andrást, a Fiatal Baloldal volt zalai elnökét védte. Őri András korábban a Harmadik Évezredért Alapítványt vezette, amely kapcsolódik a csalással gyanúsított egykori országgyűlési képviselő ügyéhez.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását