2024. április 19. - Emma

Eredménytelen a kiírás

A pályázati kiírás eredménytelennek nyilvánítását javasolja a kazincbarcikai városi kórház vagyonkezelésbe adására kiírt pályázat bírálatára létrejött munkacsoport - tájékoztatta Szitka Péter, a település polgármestere csütörtökön az MTI-t.
2007. november 23. péntek 06:52 - Hírextra

A munkacsoport, amit a kazincbarcikai képviselő-testület hívott életre, jövő pénteki testületi ülésen teszi majd meg ezt a javaslatát - tette hozzá.

A polgármester úgy fogalmazott, hogy a beérkezett pályázatok mindegyike hiánypótlásra szorul, a bizottság azonban a hiánypótlások esetleges benyújtása esetén sem látja biztosítottnak a képviselő-testület által elvárt egészséges versenyhelyzet kialakulását.

A munkacsoport azt javasolja, hogy független szakértő bevonásával módosítsák a pályázati felhívást, és írjanak ki újabb pályázatot - fűzte hozzá.

Az önkormányzat egyébként még október közepén nyilvános pályázatot írt ki a kazincbarcikai városi kórház hosszú távú működtetésére, amely az "önkormányzat közfeladatát képező egészségügyi feladatok 20 évre történő átadásáról és a hozzá kapcsolódó vagyonkezelői jog átruházásáról szól", s amelynek benyújtási határideje november 15-e volt.

Az egészségügyi intézmény működtetésére három cég adta be pályázatát, a Debreceni Egyetem, a Hospinvest Zrt. és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház, valamint a Medcenter Egészségügyi Szolgáltató Kft. közös konzorciuma.

A kórház "bérbeadása" ellen november 15-én több civil szervezet is demonstrált a városban.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását