2024. április 28. - Valéria

Hőkamera buktatta le a csempészeket

Összesen 30 millió forintot érő csempészett cigarettát találta a határrendészek az elmúlt éjszaka során az ukrán határ közelében. Az első adag cigarettát csempészőket hőkamera buktatta le, a második adag pedig egy furgon ellenőrzésekor került elő - értesült a HavariaPress.
2010. március 5. péntek 13:04 - HírExtra
Csütörtökön este, Magosliget térségében fedezték fel a hőkamera képén a határrendészek a zöldhatáron át közlekedő embercsoportot. A helyszínre irányított járőrök körülzárták a környéket, s megkezdték a terület átfésülését.

A csempészek megpróbáltak elbújni a közeli erdőben, de a határrendészek kutyái nyomot fogtak, s így megtalálták őket. Összesen 21 és fél ezer doboz cigarettát találtak, valamint kilenc ukrán határsértőt fogtak el.

Pénteken hajnalban egy kivilágítatlanul, az út mellett álló furgont ellenőriztek a kölcsei határrendészek. A járműből 46 ezer doboz cigaretta került elő, de a csempészek elfutottak. Nem jutottak azonban messzire, a közelben őket is elfogták, ráadásul előkerült a csempészek felvezető autója is, benne két magyar férfival. A péntekre virradó éjjel megtalált, összesen 30 millió forintot érő füstölnivalót a Vám- és Pénzügyőrség munkatársai lefoglalták.
Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását