2024. április 28. - Valéria

Foghíjas buszjáratok

Budapest belvárosában kevésbé, a külső kerületekben azonban érzékelhető a BKV két autóbuszos szakszervezetének sztrájkja. A távirati iroda tudósítója azt tapasztalta, hogy a XI. kerületi Etele téri buszállomásról a gyors 7-es járatok viszonylag sűrűn e
2007. november 20. kedd 10:41 - Hírextra
A villamosközlekedésben nem volt tapasztalható fennakadás. Az MTI tudósítója szerint a BKV megállóiban nem torlódtak fel az utasok, nem volt tapasztalható az autósforgalom növekedése sem.
Szántó Ferenc, a BKV fődiszpécsere az MTI-nek elmondta: nem közlekednek a 15-ös és a 16-os autóbuszok, a 32-es járat forgalmát párhuzamos közlekedéssel oldja meg a BKV. A fődiszpécser elmondása szerint rendben közlekednek a 173-as buszok, a 7-es járatok pedig bár ritkábban, szintén elindulnak.

Izei Márta, a Fővinform munkatársa az MTI-nek azt mondta: nem tapasztalható fennakadás Budapest forgalmában.

Nemes Gábor, a Cinkota Autóbusz Üzem szakszervezetének vezetője az MTI-vel közölte: az általuk képviselt dolgozóknak mintegy 80-90 százaléka nem vette fel a munkát a két szakszervezet reggel 4 és 6 óra közötti figyelmeztető sztrájkja során.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását