2024. március 29. - Auguszta

Biblia e-mailben

Feliratkozott a tízezredik olvasó az Evangélium e-mailben elnevezésű szolgáltatásra, amelynek keretei között naponta kapják az érdeklődők az arra a napra szóló bibliai szöveget - adta hírül az MTI-nek a Magyar Kurír.
2007. november 18. vasárnap 12:16 - Hírextra

A drótpostán küldött igehirdetés 2004 nyarától működik, amelynek során a listatagok minden reggel megkapják a napi evangélium szövegét, egy hozzá kapcsolódó elmélkedést és egy imádságot. Az ingyenes lelkiszolgálat napi elmélkedéseit az elektronikus igehirdetés kezdeményezője, Horváth István Sándor, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Titkárságának korábbi irodaigazgatója írja. A napi imádságot az olvasók által beküldött javaslatok alapján szintén ő választja ki - tudatta a Magyar Kurír.

Az e-mailben kiküldött napi evangélium, a hozzá kapcsolódó imádság és elmélkedés nemcsak e-mailben, hanem mobiltelefonon is olvasható, amelyhez egy wap-használatra alkalmas mobilkészüléken a wap.katolikus.hu címet kell behívni. Internetre kötött PDA-készüléken és úgynevezett okostelefonon szintén olvasható a napi evangélium - tájékoztatott a katolikus hírforrás.
A katolikus egyház internetes újításai közé tartozik a Szent Erzsébet számítógépes képernyővédő, amelyet a hozzá tartozó dallal és kottával együtt szabadon le lehet tölteni. Az Erzsébet, Isten virágszirma című szerzeményt Kuthi Krisztián, a Bells együttes tagja írta néhány évvel ezelőtt, amit a Szent Erzsébet-év kapcsán áthangszerelt - adta közre a Magyar Kurír.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását