2024. április 19. - Emma

Megvan a negyven legjobb fotó

Közönségszavat alapján kiválasztották a Canon nemzetközi amatőr fotópályázat négy kategóriájának 10-10 legjobb fotóját. A képek a május 26. és június 6. között megrendezendő országos döntőn versenyeznek értékes nyereményekért.
2008. május 22. csütörtök 17:20 - Hírextra
A felhívásra összesen 2263 fotó érkezett négy - portré, makró, tájkép és sport - kategóriában - adta hírül a Canon közleményében.

A fotók megnézhetők a http://www.canon-europe.com/amegbizas című honlapon.

A cég által első alkalommal meghirdetett nemzetközi amatőr fotópályázatra 18 európai országból, többek között Magyarországról is jelentkezhettek a hobbifotósok. Az országos elődöntőket követően az egyes országok kategórianyerteseit nemzetközi viszonylatban is összehasonlítja a Vicki Couchman elismert sajtó- és portréfotós által vezetett szakértőkből álló testület.

A döntőt június 22. és június 27. között rendezik meg Bécsben, ahol a nemzetközi mezőnyből kiválasztott nyolc döntős megküzd egymással a kategóriagyőzelemért. A végső megmérettetés során a háromtagú szakmai zsűri kiválasztja a nemzetközi kategórianyerteseket.

A négy nemzetközi kategórianyertes fődíjként 2008 második felében lehetőséget kap arra, hogy részt vegyen egy fényképészeti megbízáson.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását