2024. május 5. - Györgyi

Da Vinci százezredik látogatóját fogadták

A százezredik látogatót fogadták Az igazi da Vinci című kiállításon szombaton kora délután Debrecenben. A Leonardo-kiállítás a vidéki magyar városokban rendezett időszaki tárlatok közül az első, amely elérte a százezres látogatottságot - mondta Gulyás Gáb
2007. október 20. szombat 17:22 - Hírextra

A százezredik látogatót, Lafferton Gabriella szolnoki könyvvizsgálót és családját Pajna Zoltán, a cívis város alpolgármestere és Gulyás Gábor köszöntötte.

Lafferton Gabriella a debreceni Aquaticum családi wellness hétvégéjét és egy üveg, a kiállításra készült speciális tokaji bort, Leonardo furmintot kapott ajándékba.

Gulyás Gábor a százezredik látogató fogadása alkalmából elmondta: szeptember vége óta egyre növekszik az elővételben váltott jegyek száma: úgy látszik, mind többen kíváncsiak a november végéig nyitva tartó kiállításra.

Kitért arra, hogy a csoportos látogatók érdekében a 8 és 10 óra közötti időszakra úgynevezett sulisávot vezettek be, hétvégén pedig nyújtott nyitva tartással, délelőtt 9-től várják a tárlatlátogatókat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását