2024. május 2. - Zsigmond

Miért nem akar a Fidesz átlátható költségelszámolást?

Veszprém fideszes alpolgármesterének útiköltség-elszámolását már a rendőrség vizsgálja, mert az elszámolás jelentős eltéréseket mutat - mondta Hartmann Ferenc, az MSZP Veszprém megyei elnöke lapinformációra hivatkozva szombaton az MTI-nek.
2007. november 17. szombat 16:33 - Hírextra

A szocialista politikus szerint Czaun János alpolgármester ellentmondásokba keveredett az útiköltség-elszámolás során. Hartmann Ferenc furcsának találja például azt, hogy a fideszes városatya a tavaly karácsonyi protokoll-látogatásai alkalmával a városban négyszáz kilométert, szilveszteri hasonló útjai során ennek dupláját tette meg hivatali autójával, vagy olyan rendezvény is szerepel az elszámolásban, amelyet nem tartottak meg.

Hartmann Ferenc szerint ezek az esetek is azt példázzák, miért nem akar a Fidesz átlátható költségelszámolást.

Miután a Fidesz nem támogatta a szocialisták ilyen irányú kezdeményezését, "csak azt gondolhatja az ember, hogy ki akarják magukat vonni a közteherviselés alól" - fogalmazott az MSZP-s politikus. A helyi sajtóból szerzett információ szerint a rendőrség feljelentés alapján vizsgálja az alpolgármester kilométer-elszámolását - tette hozzá.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását