2024. március 29. - Auguszta

Miskolc Kártya bevezetését javasolja a Fidesz

Az úgynevezett Miskolc Kártya bevezetését javasló önálló képviselői indítványt annak két fideszes előterjesztője előzetesen nem egyeztette a kormánypárti önkormányzati képviselők egyikével sem, de úgy gondolják, van realitása a tervnek - olvasható a pént
2007. november 16. péntek 11:10 - Hírextra

Szinay Attila frakcióvezető emlékeztetett arra, hogy választási programjuk egyik fontos eleme volt a Miskolc Kártya bevezetésének ígérete.

Mint mondta, Juga Györggyel együtt a jövő csütörtöki közgyűlési ülésen terjesztik be a javaslatot, amely szerint a Miskolc Kártya kedvezményt nyújtana az állandó miskolci lakással rendelkezőknek. A kedvezmény mértéke elképzelésük szerint mintegy 20 százalékos lenne, és olyan rendezvények, események, programok látogatásánál lenne igénybe vehető, amelyekre rábólint az önkormányzat.
A javaslattevők előterjesztésükhöz mellékelték azt a rendeletet, amelyet Kaposvár már elfogadott, s amely a hasonló kedvezményeket biztosító Kaposvár Kártyáról szól.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását